Fotod ja video: tossav auto Tallinna liikluses tekitas ohtlikke olukordi

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mööda Mustamäe teed liikunud sõiduauto Toyota jättis endast maha suitsupilve, mis piiras linnaliikluses nähtavust kohati kuni paari meetrini.

Postimehe Tallinncity videoreporteri sõnul märkas ta tossavat sõiduautot Paldiski maantee ja Endla tänava ristil, kust see Mustamäe teele suundus. «Arvasin algul, et lähiümbruses põleb midagi. Siis sain aru, et seda põhjustab liikluses liigelnud sõiduauto. Nähtavus oli kohati ainult paar meetrit,» rääkis reporter.

Video lõpus pöörab auto Mustamäe teelt Kadaka teele, mis annab alust arvata, et sõiduauto suundus autoteenindusse.

Politsei- ja piirivalveameti Põhja prefektuuri liiklusjärelevalve juhi Elari Kasemetsa sõnul ei tohiks selline sõiduk liikluses osaleda. «Videost on näha, et ilmselt on autol tehniline rike, millega tuleks autojuhil oma sõidukiga kiiremas korras kontrolli minna,» kommenteeris Kasemets.

«Ilmselgelt takistab autolt leviv suitsupilv teiste juhtide vaatevälja ning tekitab sellega liiklusohtlikke olukordi, samuti riskib juht sellises seisundis sõidukiga liiklemisega enda ohutusega, kuna rikke süvenedes võib juht kaotada auto üle kontrolli või sõiduk võib hoopis põlema süttida,» hoiatas Kasemets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles