Tiimikaaslased üksteisele ei halasta: Rosberg tahab Shanghais Hamiltoni edestada

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg (vasakul) ja Lewis Hamilton.
Nico Rosberg (vasakul) ja Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Sel nädalavahetusel sõidetakse Shangais hooaja neljas vormel-1 etapp, mille eel loodavad oma ülemvõimu jätkata Mercedese sõitjad, kes on mõista andnud, et üksteisele armu ei anta.

Käesolev hooaeg F1 sarjas on alanud Mercedeste taktikepi all ning kõik kolm senist etapivõitu on läinud Mercedese rooli keeravatele meestele ehk Nico Rosbergile ja Lewis Hamiltonile. Kui Briti sõitja Hamilton on võitnud kaks viimast etappi ja loodab noppida kolmanda järjestikkuse esikoha, siis võistluste üldliider Rosberg ei taha sugugi meeskonnakaaslasele alla vanduda.

«Raja plaan tundub sobivat mu sõidustiiliga. See on ringrada, millel võistlemist ma naudin, ning tahan sel nädalavahetusel tõusta taas poodiumi kõige kõrgemale astmele,» rääkis Rosberg.

Sakslasel on kolme etapi kokkuvõttes koos 61 punkti, Hamiltonil 50. Kolmandal kohal on Force India sõitja Nico Hülkenberg 28 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles