Riisalo: IRL on tõstatanud põhimõttelised küsimused

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IRLi peasekretär Tiit Riisalo.
IRLi peasekretär Tiit Riisalo. Foto: Mihkel Maripuu

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) peasekretär Tiit Riisalo leidis erakondade populaarsusküsitlust kommenteerides, et IRL on tõstatanud mitmed põhimõttelised küsimused.

«IRL on tõstatanud seoses Euroopa Parlamendi valimistega Eesti jaoks põhimõttelised küsimused,» ütles Riisalo Postimehele kommeteerides küsitluse tulemusi, mis näitasid erakonna populaarsuse pöördu tõusule.

«Seoses Ukraina sündmustega hakkavad inimesed mõistma, et Putini korruptiivne mõjuvõim ohustab otseselt meie julgeolekut ning kahjustab elatustaset. IRLil on viiest punktist koosnev plaan, mille abil vähendada Venemaa korruptiivset mõjuvõimu Euroopas ning tagada parem elatustase Eestis. Selle plaani aktiivset tutvustamist jätkame ka lähinädalatel,» sõnas Riisalo.

Rahvusringhäälingu tellitud TNS Emori värske uuringu järgi toetab Isamaa ja Res Publica Liitu 19 protsenti küsitletutest. Nende toetus kasvas märtsiga võrreldes kolme protsendi võrra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles