Purjus meeste kaubik põles maani maha

Martti Kass
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lennart Rikk

Esmaspäeva õhtul süttis Kuressaare–Kuivastu maantee Jööri ristmikul ootamatult põlema Kuressaare poole liikuv kaubik.

Õnneks said joobnud inimesed kõik põlevast masinast vigastusteta välja, kuid kaubik ise põles maani maha, kirjutas Saarte Hääl.

«Tuli hakkas kabiinist, istme alt,» kirjeldas autojuht, kes ütles enda nimeks Rudolf, kuidas ta esimest korda märkas, et midagi on korrast ära.

Sõrve jõuda tahtnud Rudolfi sõnul sõitis ta parajasti lauges kurvis, kui märkas, et vastutuleva auto juht hirmsasti kätega vehkima hakkas ja tema auto poole näpuga näitas.

«Siis alles märkasin, et midagi seal taga istme all põleb,» rääkis Rudolf, kes seejärel auto seisma jättis ja üritas tuld kustutada. Seisma jäid ka teised autod, kuid vahtkustutitest jäi väheks, et põlengule piir panna, ja appi kutsuti ka päästjad.

Purjus ja katkise kulmuga juht Rudolf käis tahmaste kätega ümber auto ja tänas õnne, et jõudis oma kaks ebakainet kaaslast autost välja aidata.

«Ma tunnistan, et olen purjus,» ohkas mees, rõhutades, et tahtis kindlasti Sõrve jõuda. Lisaks soovitas ta kõikidele mitte kunagi mitte kuhugi purjuspäi sõita.

Autosse põlesid sisse meeste riided, dokumendid ja rahakotid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles