Microsoft hakkab looma telesarju

Kaarel Arb
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HBO loodud «Troonide mängu» uue hooaja avaosa nädalane tasuta vaatamise õigus Xboxi kasutajatele oli Microsofti esimene samm striimingukonkurentsis kaasalöömisel.
HBO loodud «Troonide mängu» uue hooaja avaosa nädalane tasuta vaatamise õigus Xboxi kasutajatele oli Microsofti esimene samm striimingukonkurentsis kaasalöömisel. Foto: HBO

Xboxi mängukonsoolid hakkavad õige pea näitama nii Microsofti uut, enda loodud teletoodangut kui ka juba muudel platvormidel kinnistunud hitt­seriaale, nagu ülipopulaarne «Troonide mäng».

Netflixi ja Amazoni tuules originaalseriaalide turule astuv Microsoft on esialgu avaldanud infot kuue uue teleseriaali kohta, mis hakkavad linastuma mängukonsooli Xbox vahendusel. Nende seas on näiteks Steven Spielbergi produtseeritav telesari, mis põhineb mängudeseerial «Halo», dokumentaalsari mängufirmast Atari ning uusversioon Rootsi ulmedraamast «Äkta människor».

Microsofti eesmärk on aga tõusta originaalprogrammi tippude sekka ning seda revolutsiooni juhib endine CBSi tippjuht Nancy Tellem, kes asus 2012. aasta lõpus Microsofti meelelahutuse ja digitaalmeedia osakonna presidendi kohale ning juhib ettevõtte uut produktsioonistuudiot Los Angeleses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles