Jalgratturid jäid kannatajaks

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sille Annuk

Politsei palub pealtnägijate abi Tallinnas ja Tartus jalgratturitega juhtunud liiklusõnnetuste asjaolude väljaselgitamiseks.

Tallinnas juhtus avarii eile kella 7.29 ajal Peterburi tee – Tartu maantee ristmikul, kus põrkasid kokku Peterburi teelt Tartu maanteele kesklinna suunas vasakpööret sooritanud sõiduauto Suzuki Sx4, mida juhtis 75-aastane Vaido ja jalgratas, mida juhtis 47-aastane Eve. Jalgrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel. Politsei palub kõigil, kes liiklusõnnetust pealt nägid, võtta ühendust telefoninumbril 612 5666 või politsei lühinumbril 110.

Tartus toimus liiklusõnnetus kella 9.55 ajal Jaama tänava – Sõpruse puiestee ristmikul. Seal sõitis sõiduauto Peugeot 206, mida juhtis 68-aastane Ülo, otsa sõiduteed ületanud jalakäijale, 35-aastasele Marinale, kes lükkas jalgratast käekõrval.

Jalakäija toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud, täpsemalt fooritulede põlemine avarii toimumise hetkel, on selgitamisel. Politsei palub kõigil, kes liiklusõnnetust pealt nägid, võtta ühendust telefoninumbril 7308814 või politsei lühinumbril 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles