Viisitamme kõrvast tirinud Kilk pääses kriminaaluurimise alt

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tollane Pärnu linnapea Mart Viisitamm ja Rein Kilk seitse aastat tagasi.
Tollane Pärnu linnapea Mart Viisitamm ja Rein Kilk seitse aastat tagasi. Foto: Peeter Langovits

Politsei lõpetas Mart Viisitamme kõrvast tirinud ärimehe Rein Kilgi suhtes kriminaaluurimise talle kahtlustust esitamata.

ERR-i uudisteportaali andmetel lõpetas politsei kehalise väärkohtlemise tunnustel käivitatud kriminaaluurimise prokuratuuri loal, kuna ei leidnud Kilgi tegevuses kuriteokoosseisu.

Kriminaalasja lõpetamise määruses aga märgitakse, et riigikohtu praktika kohaselt ei saa valu tuvastamisel lähtuda ainult kannatanu hinnangust, vaid valu kui tagajärg peab tunduma reaalne ka keskmisele kõrvalseisjale.

Viisitamm ütles ERRi uudisteportaalile, et tal on hea meel, et politsei menetluse lõpetas, kuna on ise läbinud pika ja väsitava kriminaalmenetluse ning ei soovi seda mitte kellelegi, samas avaldas ta kahetsust, et Eesti endine suurärimees lahendab oma vaidlusi vägivalda kasutades.

Ärimees Rein Kilgile kuuluvas Zelluloosi Kinnisvaras ametis olnud Mart Viisitamm rääkis, et ta sattus mullu 4. detsembril Tallinnas ühes advokaadibüroos toimunud koosolekul oma tööandja Kilgi füüsilise rünnaku alla, kui ärimeest teda kõrvast sikutas ja muid vigastusi tekitas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles