Aleksandr Latin alustas hooaega võiduga Filipiinidel

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Latin.
Aleksandr Latin. Foto: Kristjan Teedema

Aleksandr Latin alustas tänavust hooaega võiduga Subic Bay Triathlon Asian Cup`il, läbides olümpiadistantsi formaadis võistluse päeva parima ajaga 1 tund 50 minutit ja 16 sekundit. Ühtlasi tagas tänane võit ka Latinile punktilisa ITU edetabelis.

"Võistlusrada ise oli kerge, kuid ilm oli väga kuum," kommenteeris möödunud hooaja vigastuse tõttu pooleli jätnud Latin lühidalt tänast võistlust. "Enne Filipiinidele saabumist tundsin, et võin käesolevalt võistluselt maksimumpunktid korjata küll, kuid avastades, kui kuum siin tegelikult on, pidasin reaalseks pigem top viie hulgas lõpetamist," ütles Latin.

 Ajaga 1:50:16 lõpetanud Latinile järgnesid teisena jaapanlane Kohei Shimomura ja austerlane Simon Agoston, kes kulutasid 1,5 km ujumisest, 40 km rattasõidust ja 10 km jooksust koosneva võistlusmaa läbimiseks aega vastavalt 1:50:29 ja 1:50:39.

Naiste arvestuses osutus Subic Bay triatloni parimaks jaapanlanna Chika Sato ajaga 2:02:35. Sarnaselt Latiniga mainis ka tema tänasest võistlusest kerget rada ja kuuma ilma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles