Villemil läheb karv turri

, Maskott
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on tudengipäevade maskott Villem.
Pildil on tudengipäevade maskott Villem. Foto: Sille Annuk

Jääkülm suplus – urr-rrhh! – tärkaval kevadel sõprade nalja ja naeruga on igal juhul etem kui üksinda keset suveleitsakut end leigesse vette kasta. Eile alanud tudengite kevadpäevad pakuvadki mitmel puhul võimalust tutvuda või taastutvuda Emajõe karastavate voogudega.

Täna õhtuks algusega kell 18 on Kaarsilla juurde välja mõeldud niisugune asi nagu «Tudengiekstreem». See on väga kultuurne üritus, sest korraldaja on ülikooli kultuuriklubi. Ühtlasi on need kolm tundi väga kehakultuursed: tuleb ju tegutseda olümpiadeviisi «Citius. Altius. Fortius» järgi.

Neile, kellel ei ole olnud võimalust ladina keelt nii palju nuusutada nagu minul, pean ma lisama, et see tähendab eesti keeles «Kiiremini. Kõrgemale. Kõvemini». Kõik saavad vaadata, kuidas julgeid ei hoia tagasi hirm trossiga üle jõe vihisemise ega teiste takistuste ees maal, vees või õhus. Rrauhh! See ajab karva turri!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles