Kes keda? Snuukri MMil selguvad neli parimat

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
24-aastane Judd Trump jahib elu esimest MM-tiitlit
24-aastane Judd Trump jahib elu esimest MM-tiitlit Foto: SCANPIX

Sheffieldis Crucible’i teatris toimuvatel snuukri maailmameistrivõistlustel on käimas veerandfinaalid. Koha poolfinaalis on sisuliselt kindlustanud Barry Hawkins ja Mark Selby, hetkel on kindlas eduseisus ka Ronnie O’Sullivan ja Judd Trump.

13 võiduni peetavates veerandfinaalides juhib möödunud aasta finalist Hawkins 11:5 Dominc Dale’i vastu ning Selby on edasipääsust kõigest ühe võidu kaugusel Alan McManuse vastu (12:4). Ilmselt on nendes paarides ainult paari frame’i küsimus, et poolfinalistid selged oleks.

Hoopis põnevaimaid lahinguid tõotavad aga ülejäänud kaks veerandfinaali, kus tiitlikaitsja Ronnie O’Sullivan heitleb Shaun Murphyga ning Judd Trumps võtab mõõtu Neil Robertsoniga. O’Sullivan jäi alguses 0:2 kaotusseisu, kuid võitis seejärel kuus järjestikust frame’i ning on tänase võistluspäeva eel kindlas eduseisus.

Maailma esinumber Robertson on samal ajal hädas Trumpiga. Austraallane võitis küll esimese frame’i, kuid seejärel näitas Trump kindlamat mängu ning ka selles paaris on seis 6:2.

Poolfinaalis võib seega näha eelmise MMi finaali kordust, sest võitude korral lähevad vastamisi O’Sullivan ja Hawkins. Selby ja McManuse paari võitja kohtub kas Trumpi või Robertsoniga.

Veerandfinaalide hetkeseis (parim 25 frame’ist):

Ronnie O’Sullivan – Shaun Murphy 6:2

Barry Hawkins – Dominic Dale 11:5

Mark Selby – Alan McManus 12:4

Judd Trump – Neil Robertson 6:2

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles