Heakorrakuu kalmistutalgutel istutati Pärnamäele kuusehekki

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalmistutalgutel istutati Pärnamäe kalmistule kuusehekki.
Kalmistutalgutel istutati Pärnamäe kalmistule kuusehekki. Foto: Raepress

Tallinna Keskkonnaameti ja Tallinna Kalmistute töötajad ning vabatahtlikud istutasid tänastel talgutel Pärnamäe kalmistule kuusehekki.


Kalmistutalgud on igakevadise heakorrakuu traditsiooniline üritus, kus mõnel Tallinna kalmistul tehakse ühiselt kevadtöid. Täna istutasid talgulised 300 meetrit kuusehekki uude jäätmejaama viiva tee äärde ja 100 meetrit hekki Muuga tee äärde Käära tee bussipeatuse juurde, teatas linavalitsuse pressiteenistus. Pärast talgutöid oli soovijatel võimalik tutvuda hiljuti avatud Pärnamäe jäätmejaama tööga.

Homme korraldavad talguid vabaühendused ja vabatahtlikud, keda paljudes kohtades toetavad ka linnaosavalitsused. Seoses Soome lahe aastaga ühineb Tallinn 10. mail 2014 üleeuroopalise algatusega «European Clean-up Day». Seetõttu korraldavad kõik linnaosad, lisaks oma tavapärastele heakorrakuu talgutele koristustalgud ka 10. mail. Võimalusel toimuvad talgud mere, jõe või muu veekogu ääres.

Täpsemat teavet heakorrakuu ürituste kohta leiab veebiaadressilt www.tallinn.ee/heakorrakuu.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles