Barake ja Ellermann saavutasid neljandad kohad

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Barake ja Talent.
Grete Barake ja Talent. Foto: Erakogu

Ratsutamise koolisõitja Grete Barake saavutas Prantsusmaal Saumuris CDI3* tasemel peetud koolisõiduvõistlusel maailma tippkonkurentsis neljanda koha ülikõrge tulemusega 70,4 protsenti.  Poolast tõi kõrge punktisummaga 69 protsenti GP muusikalise vabakava neljanda koha koju ka Dina Ellermann.

Prantsusmaal lõppenud koolisõiduvõistlusel osales Barake hobusega Talent esmakordselt muusikalise vabakava programmis. Sportlase sõnul satuti ka see kord vabakava starti võistluse korraldajate eksimuse tõttu ning õnnestumist võib pidada väikeseks imeks. «Imekombel oli mul kaasas minu teise hobuse O.Hot Chocolate’i muusika, mille saatel olime sunnitud õnne proovima. Ma ei olnud kunagi Talendiga seda kava sõitnud, rääkimata sellest, et me polnud üldse temaga vabakava harjutanud. Ometigi kõik õnnestus! Ma ei suutnud seda ise ka uskuda,» kommenteeris sportlane.

Esituse tulemuseks kujunes ülikõrge 70,400 protsenti, mis andis paarile maailma tippkonkurentsis peetud võistlusel neljanda koha. Sõidu võitis Charlotte Dujardin Uthopial tulemusega 79,225 protsenti, teise koha pälvis Carl Hester Nip Tuckil, kolmanda taanlanna Agnete Kirk Thinggaard hobusel Jojo AZ.

Samal ajal Poolas Radzionkowis peetud CDI*** koolisõiduvõistlusel näitas suurepärast minekut ka teine Eesti koolisõitja Dina Ellermann. Hobusega Landyś Akvarel saavutati grand prix sõidus auhinnaline kuues koht ning GP muusikalises vabakavas silmapaistva tulemusega 69 protsenti auhinnaline neljas koht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles