Kihlveokontor: Eesti väljajäämine finaalist oli suurüllatus, teise poolfinaali suursoosikuks peetakse Rumeeniat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurovisioon 2014, esimene poolfinaal: emotsioonid Green Roomis ja lava ees
Eurovisioon 2014, esimene poolfinaal: emotsioonid Green Roomis ja lava ees Foto: Andres Putting (EBU)

Erinevate kihlveokontorite koefitsientide alusel oleks Eesti eile õhtul pidanud Kopenhagenis toimunud Eurovisiooni poolfinaalis kuuluma edasipääsejate hulka.

Ennustusportaali Paf Eesti juht Allar Levandi sõnul oligi poolfinaali suurüllatuseks Eesti jäämine finaalkontserdi ukse taha.

«Jääme huviga ootama põhivõistluse järel meie poolfinaali punktide avaldamist ning usun, et Eesti oli esimene riik, kes kahjuks edasi ei pääsenud,» prognoosis Levandi.

Eurovisiooni teise poolfinaali suursoosikuks peetakse eelkõige Rumeeniat.

Kihlveokontorite analüütikud pakuvad võistluse peamiseks soosikuks Rumeenia lugu «Miracle». Paf.com koefitsientide alusel on teisest poolfinaalist oodata, et finaalkontserdile pääsevad kindlasti edasi ka Norra ja Kreeka.

Ka meie kohalikud Eurovisiooni-eksperdid Liis Lemsalu, Rolf Roosalu, Anu Saagim, Liina Randpere, Mairold Millert ja Jüri Pihel proovisid omal nahal bookmakeri keerulist tööd, püüdes prognoosida poolfinaalide tulemusi.

Vaata videost, mida nad ennustavad teise poolfinaali sündmuste kohta. Muuhulgas üritavad nad ära arvata, mitu korda öeldakse teises poolfinaalis «Hello Europe» ning mitut erinevat kostüümi kannab naissaatejuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles