8 küsimust kandidaadile: Sven Sildnik

Aivar Reinap
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven Sildnik
Sven Sildnik Foto: Erakogu

Postimees küsib Euroopa Parlamenti kandideerijatelt kaheksa küsimust Euroopa Liidu tuleviku ja prioriteetide kohta. Eesti Iseseisvuspartei viies number Sven Sildnik leiab, et Euroopa Liit ei peaks tegelema kaitsevaldkonnaga. «Tikke ei anta laste kätte ja kirvest ei anta hullu kätte, EL vajab eelkõige pikkade varrukatega särki.»

1. Millist tulevikuteed Euroopale eelistad? Vaata siia: http://www.postimees.ee/2717816/raagi-kaasa-millist-tulevikuteed-euroopale-eelistad-sina
 Esimene tee: tagasi põhialuste juurde (mineviku eksimuste parandamine)
     Teine tee: mineviku saavutuste kinnistamine (kui see pole katki, ära paranda)
     Kolmas tee: julge sammumine tulevikku (teha rohkem ja teha paremini)
     Neljas tee: hüpe tulevikku (ainus lahendus on majanduslik ja poliitiline liit)
     Viies tee: «rohkem/vähem Euroopat» loogika muutmine (põhimõtteline mõttelaadi vahetus)

Valige variant neist või pakkuge välja oma variant ning põhjendage, miks toetate antud varianti.

Mandumine jätkub, korruptantide ja bürokraatide vääramatu liit ei saa midagi muuta ehkki tahaks kangesti föderaliseerida ja käsi väänata, virtuaalse valeraha valmistamine tööstuslikes kogeustes, koormiste tõstmine ja armetud piirisõjad on kõik, mida selle bande vaimne potents välja venitab. Häving on möödapääsmatu, petuskeem ja õletuli, need ei kesta kaua.

2. Kas Euroopa Liit peaks tegelema kaitsevaldkonnaga (või peaks jätma selle ainullt NATOle), mille eesmärgiks oleks ELi liikmesriikide kaitsmine välisohu eest ning rahu tagamine maailmas? Põhjendage miks.

Tikke ei anta laste kätte ja kirvest ei anta hullu kätte, EL vajab eelkõige pikkade varrukatega särki. Sellega on kiire, muud asjad võivad oodata.

3. Kas Euroopa Liit peaks muutuma ühisruumiks- looma ühised maksud, ühtlustama maksusid?

Kui see kari kaabakaid tahab meile kuidagi kasulik olla, siis ühtlustagu palgad, pensionid, töötuabirahad ja muu sarnane või olgu vait.

4. Kas Euroopa Liit peaks muutma oma eelarve struktuuri- näiteks mingeid kulusid vähendama ja teisi suurendama? Kas praegused kulutused on piisavad?

Kuritegelik ühendus ei peaks tegelema võõra rahaga, eriti eesti maksumaksja rahaga, see peaks ometigi olema selge.

5. Millistes valdkondades näete Euroopa rolli suurendamise vajadust ning millistes võiks see väiksem olla?

Eelkõige peaks EL lõpetama kolonialistliku tegevuse Eesti Vabariigis, hüvitama meile tekitatud kahju ning võtma vastutusele süüdlased, kes on meie majanduse, poliitilise iseseisvuse ning kultuuri sisuliselt hävitanud ning teadlikult põhjustanud demograafilise kollapsi. Vajadusel tuleb taastada surmanuhtlus.

6. Kuidas peaks Euroopa Liit Venemaa käituma Krimmis kriisi kontekstis?

Kolm röövlibandet: tiblad, jänkid ja eurouroodid (loodan, et etniliselt puhastatud Virumaa ebaseaduslikud kolonistid ja nende järeltulijad mõistavad mind) hoidku oma käpad Ukrainast eemal ning probleemid lahenevad iseenesest. 

7. Kas hõõglampide keelustamine ja tolmuimejate võimsuspiirangud on teemad, millega Euroopa Liit peaks tegelema? Põhjendage oma seisukohta.

Mul on parem idee: manustagu fekaali. Põhjendan: fekaal on sooneutraalsusele hea, kohe väga hea.

8. Millises valdkonnas näeksid end tegutsemas Brüsselis- mis komisjonis, mis valdkondades?

Tegutsen terve mõistuse valdkonnas ja kahjustan ELi kuritegelikku süsteemi igal võimalusel, see inimvaenulik masinavärk vajab liiva hammasrataste vahele. Töötan liivana, kus vähegi võimalik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles