Mess pakub ilunippe ja disaini

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilumess Tartus.
Ilumess Tartus. Foto: Mari Luud / Õhtuleht

Sel nädalavahetusel võivad kõik moe- ja ilusõbrad seada sammud Tartu näituste messikeskusesse, kus peetakse messi Ilu 2014.

Iluteemalist messi korraldatakse Tartus kümnendat korda. Projektijuhi Betti Murdvee sõnul on seekordne üritus suunatud varasemast laiemale sihtgrupile. «Koguperemessiga soovime avardada külastajate mõttepilti ilust ning pakkuda igas vanuses ja soos inimestele midagi huvitavat,» rääkis Murdvee. Tegevust leiavad need, keda huvitavad tervislikud eluviisid, õige toitumine, sport, looduslikud tooted ja aktiivne vaba aeg.

Ilu 2014 projektijuht Annika Pettai lisas, et huvi korral on võimalik osa võtta mitmetest töötubadest ja koolitustest olgu selleks siis patsi punumine, tervislik kaalulangetus või jooga. Samuti saavad külastajad osaleda tasuta erinevates töötubades.

Samuti soovitakse messil näidata kodumaiseid disainereid. «Kohal on mitmed andekad Eesti disainerid ja toimuvad ka moedemonstratsioonid,» märkis Pettai. Samuti leiab messilt ilutooteid pakkuvaid firmasid.

Lavaprogrammi täidavad andekad lauljad-tantsijad ning üritust juhib stilist Ženja Fokin, kelle poole võib korraldajate sõnul moealaste küsimustega julgelt pöörduda.

Mess Ilu 2014 on Tartu messikeskuses 10. ja 11. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles