Tartus jäi hommikusel tipptunnil noor rattur auto ette

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus Narva 27 juures asuval ülekäigurajal juhtus 8. mai hommikul liiklusõnnetus, kus autoga kokkupõrkes sai vigastada 13-aastane jalgrattur.
Tartus Narva 27 juures asuval ülekäigurajal juhtus 8. mai hommikul liiklusõnnetus, kus autoga kokkupõrkes sai vigastada 13-aastane jalgrattur. Foto: Politsei

Narva mnt 27 tudengite ühiselamu juures ülekäigurajal sai täna hommikul vigastusi 13-aastane jalgrattur, kellele sõitis otsa sõiduauto.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peiteli kinnitusel sõitis ratturile ülekäigurajal otsa 87-aastase mehe juhitud Ford Mondeo. Autojuht oli kaine ja kasutas turvavööd. Ratturil oli peas kiiver.

Kiirabi viis vigastada saanud tütarlapse haiglasse. Pärast protseduure lubati ta kodusele ravile.

Politsei tuletab meelde, et sõiduteed ületades tuleb rattasadulast maha tulla ning ületada tee ratast käe kõrval lükates. Selliselt jääb ratturil ja autojuhil enam aega üksteise märkamiseks ja ohuolukorras ka reageerimiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles