Jannseni auhinna pälvis Jüri Alperten

, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Alperten on Pärnu Linnaorkestri peadirigent olnud 16 aastat ja kujundanud selle ajaga orkestrist linna esindusorganisatsiooni, mis on kaasatud nii Eesti Kontserdi kui ka Järvi Festivali kultuuriprojektidesse.
Jüri Alperten on Pärnu Linnaorkestri peadirigent olnud 16 aastat ja kujundanud selle ajaga orkestrist linna esindusorganisatsiooni, mis on kaasatud nii Eesti Kontserdi kui ka Järvi Festivali kultuuriprojektidesse. Foto: Ants Liigus

Tänavu saab Pärnu linna suurima, 3000eurose Johann Voldemar Jannseni nimelise preemia Jüri Alperten kauaaegse tulemusliku töö eest Pärnu linnaorkestri peadirigendina.

Koos Jannseni preemiaga annavad oma preemiad üle Wendre ja Pärnu Postimees. Wendre määras oma kultuuripreemia Villa Artise juhile Viivika Orulale, kes on sügava vao linna kultuurielu mitmekesistamisse kündnud. Pärnu Postimehe väikese Jannseni-nimelise preemiaga tunnustab toimetus oma kauaaegset teatrikriitikut Ille Rohtlaant.

Väikesel juubelil – tänavu annab Pärnu linn juba 20. korda välja Jannseni auhinda – tuli komisjonil Jannseni auhinna laureaat välja valida üheksa nominendi seast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles