Viimsi keskuse esimesed rentnikud on selgunud

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru Keskuse MyFitnessi kardiopark.
Viru Keskuse MyFitnessi kardiopark. Foto: Martin Ilustrumm

Viimsi südames plaanitakse avada 2015. aasta suvel 14 000-ruutmeetrine kaubandus- ja meelelahutuskeskus, kuhu tulevad Selveri hüpermarket, MyFitnessi spordiklubi ning läbirääkimised käivad erinevate meelelahutus- ja toitlustusteenuste pakkujate ning väikekaupmeestega.

MyFitnessi järjekorras üheteistkümnes spordiklubi hakkab paiknema keskuse teisel korrusel üle 2000-ruutmeetrisel pinnal. Klubis leiavad koha avar jõusaal, rühmatreeningute saalid ja spinningustuudio.

My Fitnessi juhatuse liikme Erkki Torni sõnul on otsitud võimalusi Viimsis spordiklubi avamiseks juba pikka aega. «Meie soov on avada uus ja atraktiivne klubi Viimsis, nüüd on see võimalus avanemas,» tunneb Erkki Torn heameelt. «Klubi avamisega avarduvad Viimsi elanike sportimisvõimalused ning tekib võimalus tähtajatu lepinguga treenida nii jõusaalis kui rühmatreeningutes,» lisas ta.

Viimsi Keskuse II korruse meelelahutuskeskusesse on planeeritud ajaveetmisvõimalused nii lastele kui täiskasvanutele, lisaks erinevad restoranid ja kohvikud. Üüripindade läbirääkimised on käimas, aga oodatud on ka kõik uued huvilised.

«Meil on ambitsioon olla palju enamat kui klassikaline kaubanduskeskus,» rääkis plaanidest Tallinna Kaubamaja Kinnisvara juht Peeter Kütt. «Tahame pakkuda Viimsi kogukonnale terviklahendust erinevatest teenustest alates laia valikuga toidupoest ja lõpetades juuksuriga. Loodame, et meiega võtavad ühendust nii ettevõtjad kui entusiastlikud Viimsi kogukonna esindajad, kellega koos saame rajada kohalikele elanikele vajaliku multifunktsionaalse keskuse,» kutsus Peeter Kütt kõiki huvitatuid endast märku andma.

Selveri hüpermarket hõlmab kaubanduskeskusest 3500 ruutmeetrit ning selles saab tööd vähemalt 70 inimest.

«Pirita Selveri igapäevastest klientidest elavad väga paljud Viimsis ja selle lähiümbruses,» ütles Selveri keti juht Kristi Lomp. «Tahame olla seal, kus on meie kliendid ja oleme seetõttu uue poe valmimise ootel. Viimsi kauplusest leiab eelkõige laia valiku värsket toidukaupa ning kindlasti loome eraldi ka gurmee- ja ökokaupade ala,» lubas ta.

Viimsi Keskuse projekteerib Arhitektuuribüroo Siim & Põllumaa. Ehitustöödega alustatakse veel 2014. aastal. Kaubanduskeskus rajatakse Randvere tee ja Rohuneeme tee ristumiskohta, Tallinna Kaubamaja Kinnisvarale kuuluvale 2,3-hektarilisele kinnistule.

Eesti kapitalil Selveri jaeketti kuulub praegu 43 kauplust erinevates Eesti piirkondades. Selveri kett kuulub börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja kontserni.

MyFitness on Eesti suurim spordiklubide kett, opereerides kümmet klubi üle Eesti. MyFitnessi teenuste sekka kuuluvad rühmatreeningud, jõusaal, spinning, aga ka personaalsed konsultatsioonid ning kaalunõustamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles