Lasnamäelane kahtlustab, et teda tulistati vastasmajast

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasnamäe.
Lasnamäe. Foto: Toomas Huik

Politsei sai täna varahommikul teate Lasnamäelt, kus korteriomaniku väitel oli tulistatud 8 korruse aknasse. «Kuul tuli umbes 200 meetri kauguselt vastasmajast ja kuuli järgi on päris hästi näha, et ta tuli umbes sama kõrgelt, mitte näiteks madalamalt,» rääkis naine Õhtulehele.

Täna varahommikul kella 4-5 ajal kuulis Lasnamäel kaheksandal korrusel elav naine teravat plaksu, kirjutab Õhtuleht. Hommikul tööle minne märkas naine, et nii tema välisrõdu aknaklaas kui ka rõduukse klaas olid puruks tulistatud ja kuul oli otse elutuppa lennanud.

«Täna hommikul kella 8 paiku saime teate, et Lasnamäel olevat 8 korruse korteri aknasse olevat tulistatud. Korteriomanikust naisterahvas arvas end laske kuulvat, aken oli katki ja augud sees. Politsei käis kohal, ekspertiisitoimingud käivad. Õnneks ei saanud keegi vigastada,» vahendas Tallinncityle politsei pressiesindaja Helen Uldrich.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles