Kus ja kelle pilli järgi jaaniõhtul tantsu lüüa?

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palli jaanituli Hiiumaal.
Palli jaanituli Hiiumaal. Foto: Postimees.ee lugeja

Juba homme jõuab kätte eestlaste üks lemmikpidusid jaanipäev, mida tähistatakse rohkete kontsertide ja lõketega mitmetes linnades, randades ja alevikes. Karilin Engelbrecht teeb ülevaate kohtadest, kus kolmapäeval peetakse kõige suurejoonelisemaid ja popimate artistidega jaanipidusid.

Jaanilaat Kihnu Virvega
Viljandis algab jaanipidu kell 10 laadaga, kus müüakse kodumaist mahetoodangut ning kuulata saab Üllar Jörbergi, Jüri Homenjat, Kihnu Virvet ja Toomas Annit. Õhtul astuvad lavale ansambel Apelsin, Justament, Hellad Velled ja Meie Mees. Lastega tegeleb Otto-Triin ning õhtut veavad Emil Rutiku ja Venno Loosaar. Õhtule paneb punkti Boney M bänd Marcia Barrettiga. Laadapäev on külastajatele tasuta, õhtune pidu aga tasuline.

Suur jaanipidu Virumaal
Lääne-Virumaal Palmse mõisas algab jaanipidu kell 19, mil külalisi tervitavad Lahemaa rahvamuusikud, kell 21.15 lükkab peole hoo sisse ansambel Karavan. Härjatallis tantsitab jaanitulelisi aga PS Troika ning pool tundi enne südaööd süüdatakse mõisa tiigil ja aias sajad küünlad. Üritus on tasuline.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles