Suur osa Rahvaliidu Noorte juhtidest lahkus erakonnast

Veiko Pesur
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: : kollaaž Katri Karing

Rahvaliidu Noorte detsembris valitud kuueliikmelisest juhatusest on tänaseks erakonnast ja selle noorteorganisatsioonist välja astunud juhatuse esimees ning kolm juhatuse liiget.


Endise juhatuse liikme Anti Sepri teatel lahkusid lisaks temale juhatuse esimees Kristjan Jansen ning juhatuse liikmed Kaisa Edenberg ja Jekaterina Jutkina. Lisaks on erakonnast lahkunud Rahvaliidu Noorte endised esimehed Jaan Urb ja Pille-Riin Raudsepp.

«Erakonnasisene õhkkond on muutunud väljakannatamatuks ja destruktiivseks – pärast Rahvaliidu kongressi, kus erakondade ühinemine läbi kukutati, on alanud nõiajaht ja suund minevikku. Tunneme, et ei saa ennast enam sellises organisatsioonis teostada,» selgitas Sepri.

Eeloleval nädalavahetusel kogunevad Rahvaliidu Noorte üksikute allesjäänud piirkondade esindajad, et valida Rahvaliidu noorteorganisatsioonile uued juhtorganid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles