Uus peatreener jättis Keele meeskonnast välja

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpallikoondis lennujaamas ootamas.
Võrkpallikoondis lennujaamas ootamas. Foto: volley.ee

Reedel ja laupäeval Valgevene võrkpallikoondisega peetavatale sõprusmängudele sõidab 14 Eesti koondislast, laagris osalenutest jääb koju vaid sidemängija Martti Keel - nii otsustas Eesti rahvuskoondise uus peatreener Gheorghe Cretu.

Cretu soovi kohaselt mängivad eestlased Valgevenega reedel ametliku maavõistlusmängu ning laupäeval kaks sõprusmängu, kusjuures esimeses kohtumises jookseb platsile üks seitsmik ning teises juba erinev, vahendas volley.ee.

Sellest tulenevalt sõidab Valgevenesse 14-meheline koondis ning kuna laagris osales kolm sidemängijat, jäi loogilise jätkuna koju just üks selle positsiooni pallur. «Tahaksin anda puhkust Ardo Kreegile, kuid meil on Valgevenes vaja nelja temporündajat ja seega jääb seekord koju Keel,» selgitas Cretu. «Peamine eesmärk on lihvida kokkumängu ja leida üksteisemõistmine. Samas lähme mängima võidu peale, kas mängime sõprusmänge või valiksarja kohtumisi,» lisas ta.

Järgmisel nädalal jätkab koondis treeninguid jälle 15 mehega Pärnus, kust sõidetakse neljapäeval Riia kaudu Slovakkias Popradis toimuvale esimesele Euroopa meistrivõistluste valikturniirile. Pärnu laagri järel otsustab Cretu need 12 meest, kes esindavad Eestit EM-valikturniiril.

Eesti koondise koosseis Valgevenes:
sidemängijad - Kert Toobal ja Andres Toobal
nurgaründajad - Keith Pupart, Martti Juhkami, Robert Täht, Kardo Kõresaar, Karl Jaani
temporündajad - Ardo Kreek, Andri Aganits, Kevin Soo ja Henri Treial
diagonaalid - Oliver Venno ja Renee Teppan
libero - Rait Rikberg

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles