Nissan esitleb uut väike-keskklassi autot Pulsar

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nissani logo.
Nissani logo. Foto: SCANPIX

Nissan siseneb taas C-segmendi, ehk väike-keskklassi turule täiesti uue mudeliga, mille nimeks saab Pulsar. Esmaesitlus toimub järgmisel teisipäeval, ehk 20. mail 2014, vahendab Whatcar?.

Hispaanias, Barcelona tehases valmiv ruumikas, 5-ukseline luupära on Nissani teatel kavandatud silmas pidades Euroopa ostjate soove ja nõudmisi.

Pulsariga üritab Nissan taastada sidet C-segmendiga, mis on Eestis olnud populaarseim autoklass läbi aegade. Varasemalt oli Nissan seal oma Almeraga igati arvestatav tegija.

Uus Pulsar on Nissani kinnitusel disainitud sama kvaliteetselt ja uuenduslikult nagu kõik teised Nissani mudelid. Müügile jõuab Pulsar sügisel 2014.

Pulsari nimi on seotud pika ajalooga ja esimest korda kasutati seda juba aastal 1978. Seda on laialdaselt kasutatud Aasia ja Austraalia turul. 1990ndate alguses võeti Pulsari märk kasutusele ka mõnedel Euroopa turgudel N14 mudeli juures.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles