Geenitehnoloogist šokolaadimeister

Kirjutaja Getter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin Kanne Cirieco kohtus oma abikaasa Johniga (pulmapildil koos Johni õe lapsega) Prantsusmaal Alpides restoranis ettekandjana töötades.
Triin Kanne Cirieco kohtus oma abikaasa Johniga (pulmapildil koos Johni õe lapsega) Prantsusmaal Alpides restoranis ettekandjana töötades. Foto: Erakogu

Paidest pärit Triin Kanne Cirieco (30) on leidnud oma õnne ja koha siin maailmas. Selleks on ta läbinud pika teekonna, mida on täitnud nii pöörased seiklused kui ka rahulikud kulgemised.

Paide ühisgümnaasiumi vilistlane Triin Kanne poleks kooli lõpetades osanud ette kujutada, et 12 aasta pärast on ta geenitehnoloogist šokolaadivalmistaja, kes elab Haanjas ja on abielus prantslasega. Aga just selline on tema elu praegu.

Triin on läbi elanud nii mõndagi, mistõttu oskab öelda, et kõige tähtsam siin elus on olla õnnelik. «Me elame vaid korra ning just seetõttu peaksid inimesed võtma suurema vastutuse oma õnne ja rahulolu eest. Kui töö või ülikoolis õpitu ikka üldse ei meeldi, siis pole mõtet südamega vastuvoolu ujuda, vaid kuulata sisetunnet ja käituda vahel ehk isegi hullumeelselt,» arutleb ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles