Vaateakendel algab võistlus

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riia mäe kaupluse vitriinis askeldasid eile keskpäeval moekunstnikud Piret Sootla (pildil) ja Triinu Pungits.
Riia mäe kaupluse vitriinis askeldasid eile keskpäeval moekunstnikud Piret Sootla (pildil) ja Triinu Pungits. Foto: Kristjan Teedema

Eile ja üleeile hakkas Abakhani Tartu kaupluste vaateakendele tekkima midagi uut ja teistsugust. Riia mäe kaupluse vitriinis askeldasid eile keskpäeval moekunstnikud Piret Sootla (pildil) ja Triinu Pungits.

Pungits on Antoniuse moeetenduse loominguline juht. Tartu loomemajanduskeskus korraldab 13. juunil Antoniuse õuel etenduse, et tutvustada kohalikku moekunsti ja olla Eesti moekunstnikele hüppelaud rahvusvahelistele moelavadele.

Moeetenduses annab oma osa korraldajana Piret Sootla, kes kaitses jaanuaris loomemajanduskeskuses koostöös Kersti Nig­lasega äriplaani. See näeb ette ühendada sealsamas in­ku­bee­ruma vastu võetud ettevõttes Make My Day moekunstniku, stilisti, jumestaja ja soengukunstniku oskused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles