Uues külmas tsehhis valmib kuum kaup

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõo lihatööstuse uues avaras ning jahedas marineerimistsehhis olid eile hommikul šašlõki pakkimisega ametis noored heatujulised naised ja mehed. «Meil on võrratud töötajad,» polnud ASi Nõo Lihatööstus tegevjuht Toomas Kruustük kiidusõnadega kitsi.
Nõo lihatööstuse uues avaras ning jahedas marineerimistsehhis olid eile hommikul šašlõki pakkimisega ametis noored heatujulised naised ja mehed. «Meil on võrratud töötajad,» polnud ASi Nõo Lihatööstus tegevjuht Toomas Kruustük kiidusõnadega kitsi. Foto: Margus Ansu

Mida kuumemaks muutub õues, seda rohkem lähevad hinda jahedad kohad. Nõo lihatööstuses on neid nüüd tublisti rohkem kui varem, sest ettevõte avab uue tootmishoone, mis teeb elu lahedamaks.

«Oleme siin paarikümne aasta jooksul õige mitu uut hoonet juurde ehitanud, aga need on kiiresti väikseks jäänud,» juhatas ASi Nõo Lihatööstus tegevjuht Toomas Kruustük sisse ringkäigu ettevõtte täna avatavas 2000-ruutmeetrises tootmishoones.

«Kõige tähtsam on, et saime uue lihamarineerimistsehhi, see oli hädavajalik, sest vanad ruumid olid väga kitsad,» ütles ASi Nõo Lihatööstus müügi- ja turundusdirektor Simmo Kruustük.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles