Hamilton rääkis tiimikaaslasest: Rosberg on võitmiseks liiga rikas

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg (vasakul) ja Lewis Hamilton.
Nico Rosberg (vasakul) ja Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas Mercedese meeskonnas sõitev Lewis Hamilton rääkis enda ja tiimikaaslase Nico Rosbergi omavahelisest võitlusest ning teatas, et tema võidunälg on sakslase omast suurem, sest Rosberg kasvas üles rikkas perekonnas.

Vormel-1 sarja ametlikule veebilehele antud intervjuus rääkis Hamilton, et kuna ta kasvas üles vaeses peres, tahab ta rohkem võita ning seetõttu ongi just tema seni sõidetud viiest etapist võitnud neli ning Rosberg vaid ühe.

«Ütlen teile seda: mina tulen Stevenage'is asuvast mitte just kõige toredamast kohast ja elasin oma isa korteris diivani peal, aga Nico kasvas Monacos üles koos lennukite ja hotellide ja jahtide ja muude selliste asjadega, seega on meie nälg erinev,» rääkis Hamilton.

«Ma tahan roolis olla kõigist 22 mehest kõige näljasem ja seda isegi siis, kui iga sõitja usub, et just tema on kõige näljasem, sest kui arvaksin, et Nico tahab minust rohkem võita, siis võiksin sama hästi koju ära minna. Seega pean olema kõige võidunäljasem; selleks, et meistritiitlit võita, peab olema kõige näljasem,» lisas Hamilton.

Viie etapi järel on Hamiltonil liidrina koos 100 punkti, Rosbergil teisena 97.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles