Enesekindel Ricciardo lubab Monacos Mercedestest kiirem olla

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo.
Daniel Ricciardo. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas Red Bulli meeskonnas sõitev Daniel Ricciardo teatas sel nädalavahetusel kavas oleva Monaco GP eel, et tegemist on sobiva etapiga, et lõpuks Mercedese masinatest kiirem olla.

Mercedesed on käesolevat hooaega alustanud võimsalt ja võitnud kõik viis etappi. Üldarvestuses on Lewis Hamilton võimsa 100 punktiga esimesel kohal ja tema tiimikaaslane Nico Rosberg 97 silmaga teisel positsioonil.

Kui seni pole teised meeskonnad eesotsas valitseva meistri Red Bulliga suutnud Mercedese tiimile vastukäiku leida, siis Ricciardo sõnul on Monaco GP selleks sobiv koht.

«Kui tahame Mercedeseid võita, siis arvan, et see on selle jaoks õige koht. Tundub, et neil pole üks sektor veel väga hästi käes ja see on kõigile suureks üllatuseks, kuigi ilmselgelt on nädalavahetus alles algusjärgus,» andis Ricciardo eile mõista, et pühapäevasel etapil võib teistel tiimidel avaneda võimalus Mercedestele lõpuks ära teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles