Elva rattarallil annavad tooni kaks Läti profimeeskonda ja Mihkel Räim

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Räim.
Mihkel Räim. Foto: Kristjan Teedema

Pühapäeval toimuval Filter Maanteekarikasarja 2. etapil, Elva 29. Rattapäeval tasub võitjat otsida lätlaste seast. Nimelt on suure koosseisuga stardijoonel kaks lõunanaabrite profimeeskonda Rietumu-Delfin ja Alpha Baltic-Unitymarathons.com.

Eestlastest üritab kaarte segada ja esikohta kodumaale jätta Filter Maanteekarikasarja 2012. aasta üldvõitja Mihkel Räim (ProBikeShop Saint-Etienne Loire), kes selle nädala alguses Prantsusmaa amatööride ühepäevasõidul triumfeeris. Soosikute ringi kuuluvad ka Filter Maanteekarikasarja selle hooaja avaetapi võitnud ja kollases liidrisärgis sõitev Kristjan Oolo (Peloton Scott), Ivo Suur (Thule Opel ProTeam) ning Silver Schultz. Üllatusvõimeline on eelmisel hooajal tipptasemel võidu sõitnud Rene Mandri.

Tänalõunase seisuga on Filter Elva Rattapäevale end kirja pannud üle 630 osaleja. Rattasõbrad saavad valida 100 km põhidistantsi ja poole lühema võistlusmaa vahel (stardid antakse vastavalt kl 12 ja 12.15).

Prognoosi kohaselt on laupäeval Elvas ideaalne ilm rattasõiduks. Sooja lubatakse 26 kraadi ja tuule kiiruseks 4 m/s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles