Virumaa kossupoisid taas Euroopa meistrid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa noorte korvpalliliigas teist aastat järjest meistriks kroonitud Virumaa Pallimängude Kooli korvpallimeeskond ja treener Vaido Rego (paremal).
Euroopa noorte korvpalliliigas teist aastat järjest meistriks kroonitud Virumaa Pallimängude Kooli korvpallimeeskond ja treener Vaido Rego (paremal). Foto: Erakogu

Virumaa Pallimängude Kooli (PK) korvpallipoisid mängisid teist aastat järjest Euroopa Noorte Korvpalliliigas (EYBL) meistrikullale.

Mullu EYBLi sarjas Eesti noortemeeskondadest esimesena poiste U14 vanuseklassi (1999. a ja hiljem sündinud) meistriks kroonitud Virumaa PK kirjutas Venemaal Tšehhovis nädalavahetusel lõppenud U15 vanuseklassi superfinaali võiduga Eesti noortekorvpalli ajalukku järgmise peatüki, olles nüüd Eesti noorteklubidest nii ainuke kui ka ainuke kahekordne EYBLi võitja.

Kaheksa meeskonna osalusel peetud superfinaalis said võidukate mängude järel finaali jõudnud Virumaa kossupoisid oma treeneri Vaido Rego juhendamisel tulemusega 65:48 jagu kohalikust BC Chekhovskyi Yastrebi (Venemaa) tiimist.

Euroopa meistritiitliga pärjatud Virumaa PK meeskonnas mängisid Sten Saaremäel, kes tunnistati superfinaali MVP-ks ja valiti All Stars viisikusse, Robin Kivi, kes valiti meeskonna parimaks mängijaks, Henri Matikainen, Ander Talu, Ander Peiponen, Martin Ojamaa, Kristofer Veismann, Kerdo Kivivare ja Marti Alt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles