Naiste lõviklubi premeeris noori maailmaparandajaid ja õpetajaid

, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Preemia saanud klassijuhatajad Marika Hiienurm ja Karin Känd ning õpilased Sirle Allikivi, Karl-Heinrich Roots ja Karel Paan tegid pärast aktust ühispildi koos LC Pärnu Koidula presidendi Karin Alamaa-Aasaga.
Preemia saanud klassijuhatajad Marika Hiienurm ja Karin Känd ning õpilased Sirle Allikivi, Karl-Heinrich Roots ja Karel Paan tegid pärast aktust ühispildi koos LC Pärnu Koidula presidendi Karin Alamaa-Aasaga. Foto: Ants Liigus

LC Pärnu Koidula andis tänavu välja kolm õpilas- ja kaks õpetajapreemiat. Õpilas- ehk noore maailmaparandaja preemia pälvisid põhikooliõpilased Karel Paan, Karl-Heinrich Roots ja Sirle Allikivi, kes on olnud tublid õppetöös ja ühiskondlikult aktiivsed ning suutnud äratada teotahet ka oma kaaslastes.

Karel Paan õpib Pärnu Vanalinna põhikoolis. Peale selle, et Karel on oma vanuseklassis üks riigi parimaid maletajaid ja kabetajaid, on ta kogu kooliperes äratanud huvi mõttemängude (kabe, male, gomoku, sudoku) vastu. Koolimaja koridoridesse on toodud lauad ja vahetundidel mängib kogu kool. „Tänu Kareli tegevusele on meie õpilaste käitumine vahetundides muutunud viisakamaks, üksteisega arvestavamaks,“ ütles kooli õppealajuhataja Kaire Teemägi.

Karl-Heinrich Roots on samuti Vanalinna koolist. Mitmel alal aktiivne noormees on juba mitu aastat organiseerinud oma koolis vahvat ettevõtmist – ta korraldab sügiseti tammetõrude korjamist metsloomadele, milles lööb kogu koolipere kaasa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles