Keith Pupart Slovakkia mängu eel: olen optimistlik

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna pärastlõunal Kreekasse jõudnud Eesti võrkpallikoondis pidas õhtul Piraeuses esimese treeningu. Homme õhtul minnakse siinsamas EM-valiksarja mängus vastamisi Slovakkiaga. Reedel kohtutakse Kreekaga ja laupäeval Ungariga.
Täna pärastlõunal Kreekasse jõudnud Eesti võrkpallikoondis pidas õhtul Piraeuses esimese treeningu. Homme õhtul minnakse siinsamas EM-valiksarja mängus vastamisi Slovakkiaga. Reedel kohtutakse Kreekaga ja laupäeval Ungariga. Foto: volley.ee

Eesti võrkpallikoondis jätkab homme Kreekas Piraeuses EM-valikmängudega, kui C-alagrupi teise turniiri avapäeval kell 17:00 mängitakse Slovakkiaga. Koondise nurgaründaja Keith Pupart sõnas pärast esimest trenni, et on mängude eel positiivselt meelestatud.

«Hästi palav on siin küll, õhku eriti peale ei tule. Muidu on saal okei,» sõnas Pupart Olympiacose klubi mänguhalli kohta. «Mingit reisiväsimust meil pole, kohale saime mugavalt ühe lennuga ja selles osas on seis hea. Eks tingimused on väsimuse osas niikuinii kõigile samad. Olen igatahes optimistlik,» lisas Pupart.

Meeskond oli pärast Slovakkias peetud esimesi mänge Riias ja lendas sealt täna otse Ateenasse. Riias peeti ka kaks trenni. «Tänase trenni järgi tunduvad mehed väga värsked ja särtsakad,» kommenteeris koondise abitreener Rainer Vassiljev. «On suur vahe, kas reisid mitme lennuga Tallinnast või otse Riiast. Väga hea, et vahepeal Riias saime olla,» lisas Vassiljev.

Reedel kohtub Eesti Kreekaga (Eesti aja järgi kell19.30) ja laupäeval Ungariga (18.00).

Esimese mängudevooru järel tekkis Eesti, Slovakkia ja Kreeka vahel surnud ring (kõigil võrdselt kuus punkti). Otse tagab pääsu finaalturniirile alagrupi võitja, teise koha omanik mängib järgmise aasta mais Türgi, Valgevene, Taani ja Rootsi grupis teise koha saanud meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles