Korvpallurite järelkasv jättis kolm esikohta koju

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võistlushetk Maheda Cup korvpalliturniiri avapäeva mängust BC Tarvas/Rakvere SK (kollane) - FOKOPO.
Võistlushetk Maheda Cup korvpalliturniiri avapäeva mängust BC Tarvas/Rakvere SK (kollane) - FOKOPO. Foto: Meelis Meilbaum

Noored korvpallurid Eestist, Soomest ja Leedust võistlesid kolmel päeval Rakvere ja linnaümbruse spordisaalides rahvusvahelisel Maheda Cup turniiril.

Aaspere korvpallisõbrast spordiaktivisti Villu Kase eestvedamisel 16. korda peetud mõõduvõtul lõid kaasa igas eas poisid ja tüdrukud, turniire oli kõikide jaoks: A-vanuseklassist alates ja mikroklassiga (sündinud 2004. a) lõpetades.

Lääne-Virumaalt võistlustules olnud tiimidest jõudis pühapäeval võitjate sekka kolm. Rakvere spordikooli (SK) noormehed võitsid oma treeneri Raivo Tribuntsovi juhendamisel A-klassi turniiri, jättes seljataha Tartu Rocki ja Kunda treeneri Jaak Jalaka tüürimisel hinnatava kolmanda koha saanud sPORTKUNDA tiimi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles