Itaalia liiga suurim väravakütt liitub Dortmundi Borussiaga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ciro Immobile (ja) Mario Balotelli
Ciro Immobile (ja) Mario Balotelli Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgapalliklubi Dortmundi Borussia on väga lähedal itaallase Ciro Immobile värbamisele. Kuigi lepingul veel allkirjasid ei ole, siis kinnitas ründaja pärast eilset koondisemängu, et liitub Saksamaa klubiga.

24-aastane Immobile tõusis läinud hooajal Itaalia kõrgliiga suurimaks väravakütiks, kui lõi Torino eest 22 väravat. Meest on juba pikalt Dortmundiga seostatud ning avalikult on klubidevahelisest läbirääkimistest kõnelenud ka Borussia spordidirektor Michael Zorc.

Immobile alustas oma profikarjääri 2009. aastal Juventuses, kuid seal ei õnnestunud tal põhikoosseisu murda ning laenati pidevalt välja. Väravad hakkasid tulema hooajal 2011/2012 Pescaras mängides ning seejärel on mehe karjäär ülespoole läinud. Sellel hooajal aitas ta Torino Itaalia kõrgliigas seitsmendale kohale. Itaalia U21 koondises lõi Immobile 14 mänguga 10 väravat. A-koondist on ta esindanud kahel korral.

Dortmundis hakkab Immobile kandma ilmselt põhirolli, kuna pikaagne klubi esiründaja Robert Lewandowski liitub sellel suvel Müncheni Bayerniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles