Brasiilia koondise vihane peatreener: kõik läks aia taha

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luiz Felipe Scolari
Luiz Felipe Scolari Foto: SCANPIX

Brasiilia jalgpallikoondise peatreener Luiz Felipe Scolari esines terava sõnavõtuga oma hoolealuste aadressil, lausudes, et pole nende tegutsemisega treeningutel sugugi rahul.

«Mulle ei meeldinud viimased trennid, kohe mitte miski ei meeldinud. Kõik oli valesti,» teatas tosin aastat tagasi Brasiilia maailmameistriks viinud Scolari telekanalile Globo antud intervjuus. Viimasel treeningul pani Scolari põhikoosseisu pingimeeste vastu mängima, kohtumine lõppes põhimeeste 3:2 võiduga.  «Kui mulle miski ei meeldi, siis leian lahenduse ja katsetame seda väljakul nii kaua, kuni ma rahule jään,» lisas ta.

Brasiilia koondisel jääb MMi avamänguni Horvaatia vastu vaid 11 päeva. Homme kohtutakse eelviimases kontrollmängus Panamaga ja reedel on vastaseks Serbia, kuid Scolari teatas, et jätab mänguks Panamaga koosseisust välja kapteni Thiago Silva ning poolkaitsjad Paulinho ja Fernandinho.

«Thiago Silva tegeleb jalgade taastusraviga. Meil on ees kaks mängu ja parem kasutan teda teises mängus, kui ta on paremas füüsilises seisundis,» sõnas Scolari. Paulinho mänguvorm ei ole treeneri väitel veel piisavalt hea ning teda asendas treeningkohtumises Hernanes, Fernandinho saab aga lisapuhkust seetõttu, et tema hooaeg Inglismaa meistri Manchester City ridades oli väga väsitav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles