Buttoni soovitus: laske Rosbergil ja Hamiltonil omavahel asjad ära klaarida

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg (vasakul) ja Lewis Hamilton.
Nico Rosberg (vasakul) ja Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Vormeliringkondades on endiselt palju kõneainet pakkumas Mercedese sõitjate Lewis Hamiltoni ja Nico Rosbergi tüli. Meeste konkurent Jenson Button soovitab aga kõigil teistel sellest vastasseisust eemale hoida ja leiab, et kaks kanget peaksid tüli lahendama ära omakeskis.

Sädemeid on Rosbergi ja Hamiltoni vahel lennanud juba hooaja algusest, sest Mercedeste ülekaal on olnud selge esimestest etappidest peale ja nii usutakse hetkel teatud ringkondades, et tänavuse meistritiitli peavad omavahel ära jagama just Rosberg ja Hamilton. Kahe kange sõitja vastasseis lõi aga eriti lõkkele pärast viimati sõidetud Monaco etappi, kus Rosberg finišeeris esimesena ning tema selja taga teise koha saanud Hamilton keeldus tiimikaaslasel kätt surumast.

Kuigi Mercedese meeskonna väitel on nende sõitjad omavahel ära leppinud, on õhk sel pühapäeval sõidetava Kanada etapi eel siiski paks. McLareni rooli keerav Jenson Button leiab, et Hamiltoni ja Rosbergi omavaheline suhtlus läheb paremaks vaid siis, kui meestel lastakse omavahel kahekesi asjad ära klaarida.

«Sõitjad peavad asjad omavahel ise selgeks tegema. Me kõik oleme täiskasvanud. See on igaühe enda asi sellised teemad ära klaarida, meeskond ei peaks sellega tegelema. Kui meeskond seda teeb, on see liiga ilmselge lepitamine,» rääkis Button.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles