Schumacheri esimest korda maailmameistriks aidanud tiimiboss: uudiste puudumine on halb

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flavio Briatore ja Michael Schumacher 1994. aastal.
Flavio Briatore ja Michael Schumacher 1994. aastal. Foto: SCANPIX

Spordimaailm hoiab endiselt silma peal seitsmekordsel vormel-1 sarja maailmameistril Michael Schumacheril, keda jätkuvalt koomast äratatakse. Kuulsa sakslase esmakordselt 1994. aasta hooajal maailmameistriks aidanud Flavio Briatore tunnistas, et on Schumacheri pärast mures.

Briatore sai Benettoni tiimi etteotsa 1990. aastate alguses ja just tema meelitas Jordani meeskonnast Benettoni noore Schumacheri, kes 1994. aastal esimest korda maailmameistriks tuli.

Kuulsa sakslase endine tiimiboss tunnistas, et on endiselt kuud koomast äratatava sakslase pärast tõsiselt mures. «Kellelgi pole uudiseid, sest perekond on väga kinnine. Nad ei suhtle kellegagi, aga on kindel, et praegusel juhul on uudiste puudumine halb uudis,» rääkis Briatore Itaalia raadiole Radio24.

Schumacher kukkus möödunud aasta 29. detsembril Prantsusmaal suusatades ja sai nii tõsiseid vigastusi, et ta viidi Grenoble'i haiglas kunstlikku koomasse. Nüüdseks on juba mitu kuud proovitud vormelilegendi üles äratada, aga seni pole see õnnestunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles