Riigikogu istung venis öösse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kolmapäeva pärastlõunal alanud riigikogu istung lõppes alles täna öösel kell 2.59. Kolmteist tundi kestnud istungi jooksul võeti vastu 7 seadust.

Kokku oli kolmapäeval kell 14 alanud täiskogu istungil 24 päevakorrapunkti. Vastu võeti 7 seadust, teise lugemise läbis 10 seaduseelnõu ning 7 seadust läbis esimese lugemise.

Riigikogu saalist on läbi käinud teeseaduse muutmise seaduse eelnõu, elektrituruseaduse muutmise seaduse eelnõu, meresõiduohutuse seaduse täiendamise seaduse eelnõu, alkoholi-, tubaka-, kütuse- ja elektriaktsiisi seaduse ning vedelkütuse erimärgistamise seaduse muutmise seaduse eelnõu, maksukorralduse seaduse ja käibemaksuseaduse muutmise seaduse eelnõu ja tulumaksuseaduse, sotsiaalmaksuseaduse ja Eesti Kultuurkapitali seaduse muutmise seaduse eelnõu.

Riigikogu peab taas kogunema juba neljapäeva hommikul kell 10, mil teiste teemade hulgas arutatakse ka Andrus Ansipi kandidatuuri eurovoliniku kohale.

Parlamendi kevadine istungjärk lõpeb järgmisel nädalal 19. juunil.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles