Korteriühistute eest maatükid ostnud ettevõtja terroriseerib elanikke (1)

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Tallinnas Haabersti linnaosas ähvardas Pikaliiva tänava majade vahele maatükid ostnud ettevõtte Euroled kohalikke elanikke oma krundile välipeldiku rajamisega, tassis kohale prügi ja keelas lastel korteriühistute ehitatud mänguväljakutel ronimise.

Novembris lõpus ostis Raigo Tamsoni juhitav firma Euroled oksjonil ära pankrotti läinud arendaja maajupi kortermajade vahel, misjärel pakkus Euroledi projektijuht Marek Vahtra ühistutele võimalust kodurahu huvides krunt 24 000 euro eest ära osta, kuid kuna korteriühistud keeldusid pakkumisest, hakkasid nõndanimetatud ärimehed 80 korteri elanikke terroriseerima, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Pikaliiva 90 korteriühistu juhatuse esimees Aarne Lätte kirjeldas, et uusomanikud hakkasid krundile oma prahti vedama ja tahtsid sinna teha kuivkäimlat ning laoplatsi ning Euroled ei piirdunud Pikaliiva tänaval ainult ühe krundiga, vaid ostis ka selle ala, kus olid parkimiskohad ja kunagine laste mänguväljak, kusjuures seekord pakuti üle korteriühistu.

«Aktuaalsel kaameral» õnnestus telefonitsi kätte saada e-kirjades Euroledi projektijuhina figureerinud Marek Vahtra, kes soovitas ühendust võtta ettevõtte juhi Raigo Tamsoniga, kuid tema telefon täna ei vastanud.

Täna kohtus Lätte Haabersti linnaosa vanema Marek Jürgensoniga, kes püüab olukorda lahendada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles