Suurfavoriidid ameeriklased Rogers – Dalhausser võitsid kuldmedali

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Philip Dalhausser (paremal) ja Todd Rogers rõõmustamas olümpiakulla üle.
Philip Dalhausser (paremal) ja Todd Rogers rõõmustamas olümpiakulla üle. Foto: Reuters / Scanpix

Pekingi olümpiamängude meeste rannavõrkpalliturniiri finaali võitsid maailmameistrid ameeriklased Todd Rogers ja Philip Dalhausser põnevas mängus 2:1 Brasiilia paari Marcio Araujo - Fabio Luiz.

Ameeriklased suutsid esimese geimi lõpuks 23:21 enda kasuks keerata, kuigi olid vahepeal isegi lausa kuuepunktilises kaotusseisus.

Teises geimi 21:17 võiduga viigistasid poolfinaalis Ateena olümpiavõitjad konkurentsist välja lülitanud Araujo - Luiz finaalkohtumise seisu.

Kolmandaks geimiks brasiillastel aga enam jõudu ei jätkunud ja Rogers - Dalhausser võitsid kolmanda otsustava geimi ülekaalukalt 15:4 ja kogu mängu geimidega 2:1 ning krooniti Pekingi olümpiavõitjateks.

Pronksmedal läks nagu hõbegi Brasiilia paarile - Ateena olümpiavõitjad Ricardo Santos - Emanuel Rego olid pronksikohtumises kergelt 2:0 üle Gruusiat esindavatest kaasmaalastest Jorge Terceiro - Renato Gomesist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles