Rannavõrkpallisarja kolmanda etapi võitsid külalised Tartust

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannavõrkpall
Rannavõrkpall Foto: AP / Scanpix

Kümnest etapist koosneva rannavõrkpallisarjaga “Rakvere Järve karikas” jõuti teisipäeval kolmanda etapini. Seekord jäid kaks esimest etappi võitnud Raigo Pärs ja Ivo Järvala esikohata. Võidu võtsid Tartu Pere Leiva mängijad Martti Juhkami ja Rauno Tamme.


Rakvere staadioni liivaväljakutel rannavõrkpallisarja “Rakvere Järve karikas” kolmandast osavõistlusest võttis osa üheksa paari, nendest kuus A- ja kolm B-tugevusgrupis.

Tugevamas grupis mängiti kolmestes alagruppides ning kohtumised möödusid karikasarja organiseerija Ronald Järve sõnul väga tasavägiselt, sest koguni neljas kohtumises kuuest läks võitja selgitamiseks vaja kolmandat geimi.

Uued võitjad

Finaalis olid Juhkami-Tamme kindlalt 2:0 üle paarist Järvala-Pärs, kuigi alagrupiturniiril suutsid Järvala-Pärs tartlasi tulemusega 2:1 napilt võita. Kolmanda koha mängus võitsid Ronald Järv ja Kevin Soo 2:0 paari Elia Lulla ja Arlis Krikk, kellest oldi üle ka alagrupis tulemusega 2:1. 5. ja 6. kohta jäid jagama Maksim Butšenkov - Stanislav Sidorov ning Hendrik Kurik - Mario Pilli.

B-tugevusgrupis võidutsesid juba kolmandat korda järjest Marko Kruusimägi - Olari Aas. Nad võitsid kindlalt oma mõlemad vastased 2:0. Teise koha teenisid Riivo Siilamets - Ivar Mäemets, kes alistasid kohamängus paari Konstantin Nikolenko - Indrek Mets tulemusega 2:0.

Nädal tagasi peetud teisel etapil osales samuti üheksa paari. Ka siis mängis kuus paari A-tugevusgrupis ning kolm paari B-tugevusgrupis.

A-tugevusgrupis võtsid võidu Ivo Järvala - Raigo Pärs, kes alistasid õhtul kella 10ni väldanud mängus Maksim Butšenkovi - Stanislav Sidorovi 2:1. Pärs ja Järvala võitsid poolfinaalis paari Järv-Soo 2:1 ning Butšenkov-Sidorov teises poolfinaalis Kuriku-Pilli 2:0. Kolmanda koha said seekord Hendrik Kurik ja Mario Pilli, kelle jaks käis tulemusega 2:0 üle paarist Ronald Järv ja Kevin Soo.

5.-6. kohta jäid jagama Janno Mäemets - Hardi Talv ning Rauno Tamme - Mikk Markus Sihver.
B-tugevusgrupi esimeseks tulid Marko Kruusimägi ja Olari Aas, teiseks jäid Konstantin Nikolenko ja Indrek Mets. Tasavägise mängu tulemuseks oli 2:1 (9:15;15:13;15:13). Kolmandaks jäi paar Uku-Mart Uprus ja Riivo Siilamets.

Üldkokkuvõttes jätkavad liidritena Järvala ja Pärs, kes on kogunud võrdselt 56 punkti; 3.-6. kohta jagavad Ronald Järv, Kevin Soo, Stanislav Sidorov ja Maksim Butšenkov, kellel on kolme etapiga kogunenud 36 punkti.
 

Naised lõpetasid
Ronald Järve eesmärgiks oli anda ka naistele ja tüdrukutele võimalust rohkem võistelda, kuid kahjuks tuli osavõtjate vähesuse tõttu piirduda vaid kahe etapiga. Esimesel etapil osalenud kahe paari omavahelises kohtumises võitsid Kaisa Karjane - Liisa Suurkaev paari Serli Purk - Kairi Press kindlalt tulemusega 2:0 ning olid sellega ka avaetapi võitjad.

Teisel ja ühtlasi viimasel üleeile õhtul toimunud naiste etapil osutusid kolme paari hulgas parimateks Kaisa Karjane - Lenna Koha, teiseks tulid Külli Mathiesen - Liisa Suurkaev ja kolmandaks Marjorete Orumaa - Kristin Karu.

Karikasarja neljas etapp mängitakse järgmisel teisipäeval, 6. juulil algusega kell 17.30.

Järve karikas

• Võistlusetappe on meestel kokku 10, lõpparvestusse lähevad 8 paremat võistlust.
• Etapid peetakse ajavahemikul 15. juunist 11. augustini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles