Schumacher ärkas koomast ja viidi teise haiglasse taastuma

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher.
Michael Schumacher. Foto: AFP/SCANPIX

Eelmise aasta lõpus suusatades raskelt vigastada saanud vormelilegend Michael Schumacher ärkas lõpuks koomast. Sakslase mänedžer Sabine Kehm kinnitas, et Schumacher ei viibi enam Grenoble’i haiglas ning tegeleb taastusraviga.

«Tema perekond tahab tänada kogu Grenoble’i haigla personali ning kõiki, kes on teda nende kuude jooksul aidanud,» rääkis Kehm. Lisaks tänas perekond ka kõiki poolehoidjad, kes on neid raske aja jooksul heade soovidega toetanud.

Kuigi esialgu on Schuma­cheri seisundit puudutavad uudised üsna napid, kirjutab kogu koomas veedetud aja vältel legendaarset kihutajat puudutavates uudistes seni kõige operatiivsemat infot andnud Saksamaa väljaanne Bild, et endine vormeliäss suhtleb juba oma naise ja lastega. Kuna tema seisund on muutunud piisavalt stabiilseks, ei vaja ta enam Grenoble’i haigla spetsialistide pidevat jälgimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles