Karilaid: riigi dotatsiooni eest peaks Leedo tagama tasuta praamipileti

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Karilaid
Jaanus Karilaid Foto: Eduard Laur

Keskerakonna Saaremaa piirkonna esimehe Jaanus Karilaiu hinnangul peaks majandus- ja kommunikatsiooniminister Urve Palo Leedo laevaäri toetades suutma tagada kõigile saarlastele, läänlastele ja hiidlastele tasuta praamiülesõidu.

«Lühikese ajaga on Urve Palo tõestanud, et ei ole poliitika looja, vaid majandusgruppide järelelohiseja, selle ilmekas näide on pangateenuste juhtum, praegusel juhul suur segadus parvlaevaäris,» ütles Keskerakonna Saaremaa piirkonna esimees Karilaid.

«Dotatsioon, mida riigieelarvest makstakse saartega laevaühenduse pidamiseks on iga aasta ligi 16 miljonit eurot, see on piisavalt suur summa selleks, et tagada riigipoolne tasuta ülesõit kahe suurema saare elanikele ja läänlastele,» kinnitas Karilaid.

«Antud olukorras peaks minister Palo pöörama täit tähelepanu regionaalpoliitikale ja saarte arengule ning jätma täielikult kõrvale äriringkondade huvid,» rõhutas Karilaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles