Kes Keskerakonnast tuli Savisaarele umbusalduse avaldamisele?

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Vitsut
Toomas Vitsut Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Keskerakonna fraktsioon oli tänahommikusel linnavolikogu erakorralisel istungil esindatud kahe liikmega –  põhitöökohana volikogu esimehe ametit pidava Toomas Vitsuti ja Jüri Ennetiga. Keskfraktsiooni esimehena kinnitas Vitsut, et mingit käitumisjuhist istungil osalemiseks fraktsiooni liikmed ei saanud.

Opositsiooni ridadest kostunud etteheidete peale istungi liiga varajase algusaja kohta arvas Vitsut, et see aeg pole tööinimestele liiga varane. «Kel oli vaja põhitööl olla, see ka seal oli. Valdav enamus keskerakondlasi eelistab muidugi teha volikogus tõsist tööd.»

Jüri Ennet ütles, et tuli kohale puhtprofessionaalsest huvist. «Jälgin ikka inimesi ja püüan nii tava- kui piirsituatsioonis nende käitumisest aru saada ja järeldusi teha,» sõnas psühhiaater Ennet. «Sain kohal olla pool tundi ja jõudsin õigeks ajaks haiglasse patsientide juurde.“ »

Keskfraktsiooni liige Enno Tamm oli oma sõnul istungile tuleku osas kahevahel, aga otsuse aitas langetada kiireloomuline töö. «Istung oli erakorraline ja tuli ootamatult, mina otsustasin täita oma tööalaseid kokkuleppeid ja olla varahommikul kohal trammidepoos, mis oli vajalik seoses Pärnu maantee trammitee rekonstrueerimisega,» selgitas Tamm. Ta lisas, et ei näe vajadust  iga kuu oma toetust linnapea Edgar Savisaarele volikogus kinnitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles