Kalm: võimalik, et kuskil on jäänud töö tegemata

Katre Tatrik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Volli Kalmule on arusaamatud väited, et struktuurireform on paljudele üllatus, sest seda on arutatud juba poolteist aastat.
Volli Kalmule on arusaamatud väited, et struktuurireform on paljudele üllatus, sest seda on arutatud juba poolteist aastat. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Tartu Ülikooli nõukogu toetas ülikooli juhtimis- ja struktuurireformi, ent jättis siiski uue põhikirja kinnitamata, soovitades senatil kaaluda veel akadeemiliste üksuste nimesid. Selles küsimuses teeb ülikooli senat otsuse tõenäoliselt täna. Tartu Ülikooli rektor Volli Kalm on valmis lahenduseks, et instituudi staatuses üksus võiks kasutada teaduskonna nime.

Rektor Volli Kalm, reformikavale on kriitikat on tulnud nii ülikooli seest kui ka väljast.

Reaktsioon on olnud korralik. Aga minu jaoks on olnud oluline ka see reaktsioon, mis tuli nõukogust. Nõukogu ütles, et toetab ülikooli juhtimis- ja struktuurireformi täiesti üksmeelselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles