Õpetaja avas poe suurtele meestele

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suured mehed võivad Eesti poodides hätta jääda.
Suured mehed võivad Eesti poodides hätta jääda. Foto: SCANPIX

Vinni-Pajusti gümnaasiumi õpetaja avas Rakveres kaupluse, kust saavad särgid selga ja püksid jalga suuremate mõõtudega mehed. Isegi Barutole leiaks sellest poest korralikud kehakatted.

«Kõik algas sellest, et mul oli vaja kõige tavalisemat valget särki, kuid lõpuks, kui ma selle suure surmaga leidsin, küsiti selle eest 10 protsenti õpetaja palgast,» rääkis Big Mac OÜ üks omanikest Mart Pitsner Kuulutajale.

Riideäri kõrvalt lubab ta ka õpetaja edasi olla ning oma mõõtusid tal häbeneda ei tule: tõsine Eesti mees ja natukene rohkemgi.

«No ja pärast seda valget särki hakkasin lahtisemate silmadega ringi käima – võrdlesin valikut, hindu. Rakveres oli esimene olematu ja teine laes, vaid Tallinnast leidsin üheainuma poe, kus minusugused tegelased said end mugavalt tunda,» jätkas ta.

«Kuna üks mu sõber kasvab pikkust ja mina laiust, siis otsustasime ise oma riidemurele lahenduse leida ja hakkasime suuremõõdulisi riideid sisse tooma. Kaks aastat oleme laatadel müünud ja kliente on jagunud: selgus, et jämedama kaelaga mehi on päris palju. Särgid läksid lausa lennult – ega me ise ka üritanud ratsa rikkaks saada ja hoidsime toodete kasumimarginaali hädapärase suurusega.»

Pitsneri sõnul on kaupluse eelis laada ees proovimise võimalus – kuidas sa laadaplatsil ikka särki või pükse selga passid, kaupluses on see võimalus aga olemas.

Big Maci kauplus pakub esialgu kõige suuremat rõõmu meestele, sest müügil on vaid peamiselt meestele sobivad riided.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles