Kenneth Raisma tuli Moskva noorteturniiril võitjaks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenneth Raisma.
Kenneth Raisma. Foto: Igor Pissarev (Eesti Tennise Liit)

Kenneth Raisma võitis Moskvas ITF-i 2. kategooria noorteturniiri Ozerov Cup, kui ta alistas finaalis venelase Dmitri Mnuškini 6:4, 6:3.

«Nii tugevat turniiri ma pole varem võitnud, seega oli see kindlasti üks elu parimaid tulemusi,» sõnas Raisma.

«Finaalis alustasin pisut rabedalt, aga teises setis sain mängu käima. Kõige raskem oli poolfinaal, kus vastane juhtis otsustavas setis oma pallingul 5:3, 40:0. Mängisin kõik kolm tema matšpalli väga hästi, lõpetasin punktid äralöökidega. Seejärel eksis juba tema ise. Kokkuvõttes ma Moskvas päris sajaprotsendiliselt siiski ei mänginud, aga oma taseme saavutasin,» lisas Raisma.

«Raisma alustas siin turniiril kõiki mänge väga hästi, dikteeris tempot, aga ei suutnud tihti sama taset lõpuni hoida. Finaal oli vastupidine, siin oli ta just teises setis väga hea. Vastasel mingid võimalused olid, aga finaalis oli Kenneth selgelt üle,» lisas Raisma treener Andres Kuhi. «Poolfinaalis ta mängis endast noorema serblase Kecmanoviciga ja võinuks kergemini võita, kuid vastasel hakkas järsku kõik välja tulema ja nii läks liiga pingeliseks.»

Raisma asub praegu maailma noorte edetabelis 255. kohal, kuid ning oli Moskvas asetatud üheksandana. Nüüd peaks ta tõusma kõrgemale karjääri senisest parimast kohast (244.). Turniiril esimesena asetatud jaapanlane Sora Fukuda (kaotas poolfinaalis Mnuškinile otsustavas setis 6:7) asub edetabelis 66. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles