Saksa kohus arutab, kas tantramassaaž on seksiteenus

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksa kohus arutab, kas tantramassaaž on seksiteenus
Saksa kohus arutab, kas tantramassaaž on seksiteenus Foto: SCANPIX

Saksamaal arutab kohus, kas tervele kehale tehtav tantramassaaž on seksuaalteenus ning selle tõttu erimaksuga maksustatav.

Lõuna-Saksamaal Stuttgartis tegutsev naismassöör läks maksuameti vastu kohtusse, kuna ameti hinnangul on tantramassaaž seksuaalteenus ning sellena maksustatav, edastab The Local.

Massööri sõnul ei ole tema tehtava tantramassaaži eesmärgiks seksuaalse erutuse tekitamine ja rahulduse andmine, vaid tegemist on holistilise raviviisiga, mis põhineb iidsetel tantristlikel õpetustel.

Kuna tegemist on massaažiga, siis ei peaks ta selle eest erimaksu maksma.

Kohus peab nüüd langetama otsuse, kas tantramassaaži saab liigitada seksuaalteenuse alla või on see lihtsalt massaaž, mida ei saa seksiteenusena maksustada.

Saksamaal on prostitutsioon legaalne ning selle eest tuleb tasuda erimaksu. Kehtiva meelelahutuse maksustamise seaduse kohaselt käivad erimaksustamise alla bordellides, baarides, saunas, nudistide klubides ja sarnastes kohtades pakutavad seksuaalse sisuga teenused.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles