Vormelilegend: Schumacherit ei tohi kunagi maha kanda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: SCANPIX

Endise vormel-1 maailmameistri Damon Hill arvates ei tohiks seitsmekordset maailmameistrit Michael Schumacherit tema tänavuse hooaja kasinatest tulemustest hoolimata kunagi maha kanda.

Mäletatavasti lõpetas Schumacher 2006. aastal karjääri, ent otsustas tänavu Mercedes GP ridades vormelimaailma naasta. Kui hooaja alguses olid lootused suured, siis paraku pole praegused tulemused ootustele vastanud – Schumacheril on õnnestunud punkte koguda üheksast etapist vaid viiel, praegu paikneb ta 34 punktiga MM-sarja üldarvestuses üheksandal kohal, vahendab Crash.net.

«Tore oli Michaeli Monacos jälle näha,» rõõmustas 1996. aasta maailmameister Hill. «Vaadake, ta armastab sõitmist, ta ei tee seda raha pärast, lisaks on ta veel üsna noor kutt – tänapäeval pole 41-aastane väga vana.»

«Minu arvates suutis ta vahepeal oma noorest meeskonnakaaslasest Nico Rosbergist palju paremaid tulemusi näidata,» jätkas Hill. «Michaeli jaoks on õige koht kõige ees, siis on tema jaoks maailmas kõik paigas. Teda ei tohi mitte kunagi maha kanda, ma ise olen selle vea teinud. Ta on väga sihikindel ning kindlasti tahab ta näidata, et ka 41-aastaselt on võimalik MM-etapil võidutseda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles