Sakslaste mure: põhikaitsja võib finaalist eemale jääda

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mats Hummels tähistab Prantsusmaale löödud väravat
Mats Hummels tähistab Prantsusmaale löödud väravat Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpallikoondisel on pärast poolfinaalis 7:1 Brasiiliast jagu saamist ka arvestatav mure – nimelt ei pruugi keskkaitsja Mats Hummels olla võimeline neid finaalis aitama.

Hummels vahetati poolfinaalis 5:0 eduseisul välja ning tema asemel mängis teisel poolajal keskkaitses Per Mertesacker. Põlvevigastusega hädas oleva Hummelsi sõnul ei ole ta veel kindel, kas saab pühapäevases finaalis platsile joosta.

«Põlvega on jälle mure. Kolmapäeval saame täpsemalt teada, mis viga on,» sõnas Hummels pärast mängu raadiokanalile ARD. «Ei midagi kohutavat, loodetavasti olen viie päeva pärast jälle mänguvalmis. Aga vajan intensiivset ravi. Laupäeval näeme – kui ma siis treenida ei saa, pole võimalik pühapäeval mängida,» nentis Hummels.

Keskkaitsja vigastas vasakut põlve MMi esimeses mängus Portugali vastu, kuid sai alagrupimängudega jätkata. Kaheksandikfinaali Alžeeria vastu vaatas Hummels külmetuse tõttu pingilt, ent veerandfinaalis Prantsusmaaga oli tagasi algkoosseisus ja lõi ka mängu ainsa värava. Sakslaste finaalivastase selgitavad täna õhtul Holland ja Argentiina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles